Vesna Hedl v intervjuju za Onaplus

V reviji Onaplus je bil objavljen intervju z Vesno Hedl, ustanoviteljico Pekarne Freia, ki je nastala kot odgovor na hčerino diagnozo celiakije. V pogovoru opisuje, kako je bolezen vplivala na njihovo družinsko življenje in kako so se odločili za popolno brezglutensko prehrano, da bi ustvarili varno okolje za svojo hčer.​


Vesna poudarja, da brezglutenska dieta za bolnike s celiakijo ni izbira, temveč nuja. Z možem Vidom že nekaj let vodita kmetijo, kjer se osredotočata na trajnostno pridelavo hrane, in pred kratkim sta odprla brezglutensko pekarno, poimenovano po hčeri, ki je glavno vodilo celotne zgodbe.​

Celoten intervju si lahko preberete na spletni strani Onaplus:
https://onaplus.delo.si/intervju/vesna-hedl-vsak-delec-glutena-v-prehrani-je-za-bolnika-s-celiakijo-kakor-strup/

V reviji Onaplus je bil objavljen intervju z Vesno Hedl, ustanoviteljico Pekarne Freia, ki je nastala kot odgovor na hčerino diagnozo celiakije. V pogovoru opisuje, kako je bolezen vplivala na njihovo družinsko življenje in kako so se odločili za popolno brezglutensko prehrano, da bi ustvarili varno okolje za svojo hčer.​


Vesna poudarja, da brezglutenska dieta za bolnike s celiakijo ni izbira, temveč nuja. Z možem Vidom že nekaj let vodita kmetijo, kjer se osredotočata na trajnostno pridelavo hrane, in pred kratkim sta odprla brezglutensko pekarno, poimenovano po hčeri, ki je glavno vodilo celotne zgodbe.​

Celoten intervju si lahko preberete na spletni strani Onaplus:
https://onaplus.delo.si/intervju/vesna-hedl-vsak-delec-glutena-v-prehrani-je-za-bolnika-s-celiakijo-kakor-strup/

V reviji Onaplus je bil objavljen intervju z Vesno Hedl, ustanoviteljico Pekarne Freia, ki je nastala kot odgovor na hčerino diagnozo celiakije. V pogovoru opisuje, kako je bolezen vplivala na njihovo družinsko življenje in kako so se odločili za popolno brezglutensko prehrano, da bi ustvarili varno okolje za svojo hčer.​


Vesna poudarja, da brezglutenska dieta za bolnike s celiakijo ni izbira, temveč nuja. Z možem Vidom že nekaj let vodita kmetijo, kjer se osredotočata na trajnostno pridelavo hrane, in pred kratkim sta odprla brezglutensko pekarno, poimenovano po hčeri, ki je glavno vodilo celotne zgodbe.​

Celoten intervju si lahko preberete na spletni strani Onaplus:
https://onaplus.delo.si/intervju/vesna-hedl-vsak-delec-glutena-v-prehrani-je-za-bolnika-s-celiakijo-kakor-strup/

Kontakti

+386 70 442 767

hedlranc@gmail.com

Nad elektrarno 19

2351 Kamnica

Avtorske pravice© 2024. Vse pravice pridržane Hedl ranču

Kontakti

+386 70 442 767

hedlranc@gmail.com

Nad elektrarno 19

2351 Kamnica

Avtorske pravice© 2024. Vse pravice

pridržane Hedl ranču

Kontakti

+386 70 442 767

hedlranc@gmail.com

Nad elektrarno 19

2351 Kamnica

Avtorske pravice© 2024. Vse pravice

pridržane Hedl ranču