Vesna Hedl v intervjuju za Onaplus



V reviji Onaplus je bil objavljen intervju z Vesno Hedl, ustanoviteljico Pekarne Freia, ki je nastala kot odgovor na hčerino diagnozo celiakije. V pogovoru opisuje, kako je bolezen vplivala na njihovo družinsko življenje in kako so se odločili za popolno brezglutensko prehrano, da bi ustvarili varno okolje za svojo hčer.
Vesna poudarja, da brezglutenska dieta za bolnike s celiakijo ni izbira, temveč nuja. Z možem Vidom že nekaj let vodita kmetijo, kjer se osredotočata na trajnostno pridelavo hrane, in pred kratkim sta odprla brezglutensko pekarno, poimenovano po hčeri, ki je glavno vodilo celotne zgodbe.
Celoten intervju si lahko preberete na spletni strani Onaplus:
https://onaplus.delo.si/intervju/vesna-hedl-vsak-delec-glutena-v-prehrani-je-za-bolnika-s-celiakijo-kakor-strup/
V reviji Onaplus je bil objavljen intervju z Vesno Hedl, ustanoviteljico Pekarne Freia, ki je nastala kot odgovor na hčerino diagnozo celiakije. V pogovoru opisuje, kako je bolezen vplivala na njihovo družinsko življenje in kako so se odločili za popolno brezglutensko prehrano, da bi ustvarili varno okolje za svojo hčer.
Vesna poudarja, da brezglutenska dieta za bolnike s celiakijo ni izbira, temveč nuja. Z možem Vidom že nekaj let vodita kmetijo, kjer se osredotočata na trajnostno pridelavo hrane, in pred kratkim sta odprla brezglutensko pekarno, poimenovano po hčeri, ki je glavno vodilo celotne zgodbe.
Celoten intervju si lahko preberete na spletni strani Onaplus:
https://onaplus.delo.si/intervju/vesna-hedl-vsak-delec-glutena-v-prehrani-je-za-bolnika-s-celiakijo-kakor-strup/
V reviji Onaplus je bil objavljen intervju z Vesno Hedl, ustanoviteljico Pekarne Freia, ki je nastala kot odgovor na hčerino diagnozo celiakije. V pogovoru opisuje, kako je bolezen vplivala na njihovo družinsko življenje in kako so se odločili za popolno brezglutensko prehrano, da bi ustvarili varno okolje za svojo hčer.
Vesna poudarja, da brezglutenska dieta za bolnike s celiakijo ni izbira, temveč nuja. Z možem Vidom že nekaj let vodita kmetijo, kjer se osredotočata na trajnostno pridelavo hrane, in pred kratkim sta odprla brezglutensko pekarno, poimenovano po hčeri, ki je glavno vodilo celotne zgodbe.
Celoten intervju si lahko preberete na spletni strani Onaplus:
https://onaplus.delo.si/intervju/vesna-hedl-vsak-delec-glutena-v-prehrani-je-za-bolnika-s-celiakijo-kakor-strup/
Kontakti
+386 70 442 767
hedlranc@gmail.com
Nad elektrarno 19
2351 Kamnica
Avtorske pravice© 2024. Vse pravice pridržane Hedl ranču
Kontakti
+386 70 442 767
hedlranc@gmail.com
Nad elektrarno 19
2351 Kamnica
Avtorske pravice© 2024. Vse pravice
pridržane Hedl ranču
Kontakti
+386 70 442 767
hedlranc@gmail.com
Nad elektrarno 19
2351 Kamnica
Avtorske pravice© 2024. Vse pravice
pridržane Hedl ranču