Cenik in ponudba BLACK ANGUS
NOVEMBER 2025


Cenik in ponudba BLACK ANGUS
NOVEMBER 2025

Za naročilo pokličite na 070-442-767 ali e-mail: hedlranc@gmail.com

Mlada govedina iz senene in ekološke reje · Izbrana kakovost – Slovenija

AKTUALNA PONUDBA - Mlada govedina

AKTUALNA PONUDBA - Mlada govedina

Pasma: Black Angus (živali z 100% poreklom)

Pasma: Black Angus (živali z 100% poreklom)

Reja: paša + seno (seneno)

Reja: paša + seno (seneno)

BLACK ANGUS STEAKI

BLACK ANGUS STEAKI

Naroči si izbran kos steaka

Single Cut

Po ceniku

Na voljo: Ribeye z in brez kosti, Striploin, Ramsteak, Picanha, Tri-Tip, Flank, burger.

Okus & tekstura: nežno, sočno, idealno za zrezke

Pakiranje: vakuum, označeno po kosih

Prevzem: petek, 28. 11. 2025 na Hedl Ranču

Poreklo: Hedl Ranč, Ekološka, pašna in SENENA reja

Rezerviraj paket

Opomba: rezi se lahko zamenjajo glede na razrez.

PREDNAROČILA ZA STEJKE

2 kg = 80 €

Tipična vsebina: Ribeye/Striploin + Picanha/Tri-tip/Flank + 2× burger polpeta

Namen: “probat vse po malo” po dostopni ceni.

Okus & tekstura: nežno, sočno, idealno za zrezke

Pakiranje: vakuum, označeno po kosih

Prevzem: petek, 28. 11. 2025 na Hedl Ranču

Rezerviraj paket

Opomba: rezi se lahko zamenjajo glede na razrez.

PREDNAROČILA ZA STEJKE

3 kg = 120 €

Tipična vsebina: Ribeye/Striploin + večji kos Picanha/Tri-tip/Flank + 4× burger polpeta

Namen: več mesa, več različnih rezov – idealno za vikend žar.

Okus & tekstura: zelo nežno, blago, hitro pripravljeno

Najboljše za: telečji kotleti, medaljoni, ragù bianco

Pakiranje: vakuum, označeno po kosih

Prevzem: petek, 28. 11. 2025 na Hedl Ranču

Rezerviraj paket

Opomba: možna želja single cut (npr. Picanha, Ribeye,…) – po spodnjem ceniku.

Opomba: možna želja single cut (npr. Picanha, Ribeye,…) – po spodnjem ceniku.

Zakaj Hedl Ranč?

Zakaj Hedl Ranč?

Mlada govedina – mehka tekstura, poln okus.

  • Senena in ekološka reja – večino leta paša, pozimi pa krma z vrhunskim senom ter tremi žiti - ječmen, oves in koruza

  • Izbrana kakovost – Slovenija – sledljivost od travnika do krožnika - lastna vzreja telet.

  • Profesionalni razrez - meso nam razreže in pripravi kvalificiran mesar.

  • Rejski program - vse živali so vključene v rejski program, pri čemer se spremlja poreklo in genetiko. Krave semenimo z elitnimi biki iz Kanade, ZDA in Avstralije, pri čemer dobimo vrhunske potomce z vrhunskimi mesnimi karakteristikami.

Kako naročiti posamezni kos STEAKA ?

Kako naročiti posamezni kos STEAKA ?

Iščeš točno določen kos?


Če želiš celo Picanho, več Ribeye ali 40 cm RIB kos z kostjo (brez short ribs) za lastno zorenje, napiši željo v opombi – po razpoložljivosti rezerviramo vnaprej.

Iščeš točno določen kos?


Če želiš celo Picanho, več Ribeye ali 40 cm RIB kos z kostjo (brez short ribs) za lastno zorenje, napiši željo v opombi – po razpoložljivosti rezerviramo vnaprej.

Shrani & uporabi

Shrani & uporabi

Shranjevanje in uporaba:


  • Sveži paketi: hladilnik 0–2 °C, porabiti v 3–4 dneh ali zamrzniti.

  • Steaki (po prevzemu): hladilnik 0–2 °C v primeru, da gre takoj na žar. V nasprotnem primeru predlagamo vakumsko pakiranje in v zamrzovalnik.

  • Odmrzuj počasi v hladilniku (12–24 h), nato osuši in peci.

Shranjevanje in uporaba:


  • Sveži paketi: hladilnik 0–2 °C, porabiti v 3–4 dneh ali zamrzniti.

  • Steaki (po prevzemu): hladilnik 0–2 °C v primeru, da gre takoj na žar. V nasprotnem primeru predlagamo vakumsko pakiranje in v zamrzovalnik.

  • Odmrzuj počasi v hladilniku (12–24 h), nato osuši in peci.

Kakovost

Kakovost

R+ mesnatost / 4+ zamaščenost


Klavnica je potrdila R+ (nadpovprečna mišičnost) in 4+ (odlična maščobna kapa) – to prinese sočnost, okus in lepo teksturo pri žaru.

R+ mesnatost / 4+ zamaščenost


Klavnica je potrdila R+ (nadpovprečna mišičnost) in 4+ (odlična maščobna kapa) – to prinese sočnost, okus in lepo teksturo pri žaru.

Kako naročiti ?

Kako naročiti ?

  1. Izberi: STEAK 2 kg (80 €), STEAK 3 kg (120 €) ali svoj najljubši kos…


  2. Pošlji rezervacijo: hedlranc@gmail.com / 070 442 767 (zapiši količine + morebitno single cut željo).


  3. Prevzem: petek, 28. 11. 2025 na Hedl Ranču


Ali so stejki zorjeni?

Da, suho zorjeni za bolj izrazit okus in sočnejšo teksturo.

Je Striploin pljučna?

Ne. Striploin = beli krajec/rostbif. Čakalna vrsta za pljučno je žal tako dolga, da je nimamo v redni ponudbi.

Kako spečem idealen steak?

Na sobno temp 20–30 min, površino dobro osušite, močen žar/pona, po peki počitek 5–7 min. Flank/Bavette vedno režite čez vlakna.

Ali so stejki zorjeni?

Da, suho zorjeni za bolj izrazit okus in sočnejšo teksturo.

Je Striploin pljučna?

Ne. Striploin = beli krajec/rostbif. Čakalna vrsta za pljučno je žal tako dolga, da je nimamo v redni ponudbi.

Kako spečem idealen steak?

Na sobno temp 20–30 min, površino dobro osušite, močen žar/pona, po peki počitek 5–7 min. Flank/Bavette vedno režite čez vlakna.

Kako plačam?

Ob prevzemu (gotovina ali kartica - POS). Za podjetja lahko izdamo predračun po predhodnem dogovoru.

Ali lahko spremenim ali prekličem rezervacijo?

Da, najkasneje 24 h pred prevzemom. Po tem terminu je meso že pripravljeno.

Ali pošiljate po pošti ali je le osebni prevzem?

Trenutno osebni prevzem na Hedl Ranču (Bresternica). Po pošti ali dostav zaradi zagotavljanja hladne verige ne prakticiramo.

Kako plačam?

Ob prevzemu (gotovina ali kartica - POS). Za podjetja lahko izdamo predračun po predhodnem dogovoru.

Ali lahko spremenim ali prekličem rezervacijo?

Da, najkasneje 24 h pred prevzemom. Po tem terminu je meso že pripravljeno.

Ali pošiljate po pošti ali je le osebni prevzem?

Trenutno osebni prevzem na Hedl Ranču (Bresternica). Po pošti ali dostav zaradi zagotavljanja hladne verige ne prakticiramo.

Kontakti

+386 70 442 767

hedlranc@gmail.com

Nad elektrarno 19

2351 Kamnica

Avtorske pravice© 2024. Vse pravice pridržane Hedl ranču

Kontakti

+386 70 442 767

hedlranc@gmail.com

Nad elektrarno 19

2351 Kamnica

Avtorske pravice© 2024. Vse pravice

pridržane Hedl ranču